SPLASH
Københavns Mediegymnasium har et samarbejde med TV2 Lorry. Det forpligter at eleverne på skolen skal lave et hvis antal film om året. Denne gang blev det min tur til at komme op med en ide, og dernæst at virkeliggøre den. Det blev til denne 5 minutters film.
Pas på mig
Denne kortfilm blev først ideudviklet, instrueret og videre medredigeret af mig. Den handler om to søskende, hvor den ene ‘beskytter’ den anden. 
DTU Skylab
Jeg har også lavet en masse forskellige videoer til DTU Skylab. Både til intern og ekstern brug. Mange af videoerne bliver brugt på deres sociale medier mm. Jeg har stået for optagelse, video redigering, undertekstning mv.
EasyDeliver
Jeg blev ringet op af en veninde som spurgte om jeg ville lave en video pitch om deres ide, som skulle være med i en iværksætter konkurrence. Dette blev videoen som handler om hvordan man kunne modernisere fragtsystemet.
Stardance Studio
Da Stardance Studio havde opvisning i foråret 2019, blev jeg spurgt om jeg ville lave en stemningsvideo fra begivenheden. Jeg sagde selfølgelig ja, og det blev til denne video.

TouchRepair
Jeg lavede denne kort promo video til TouchRepair, til at kunne blive delt på sociale medier og til web brug.
Wilhelm
Min nevø kom på besøg en weekend. Her så jeg muligheden for at lave en lille film og hvordan en på hans alder oplever verdenen som en stor legeplads. 
To the beach
Filmen blev lavet som en projekt for at teste nogle af mine færdigheder i redigering og kamera føring. Det blev til denne lille sommerfilm.
Showreel for Jakob Øster
Jeg fik lavet en showreel til skuespiller og statist, Jakob Øster.
Danse Linjen
Danse linjen på min efterskole skulle ned og performe på en havn. Her ville de gerne i sidste øjeblik have nogle til at filme, og derfor blev det bare på vores telefoner. 
Musikvideo / Remix
På efterskolen skulle vi drenge lave en musikvideo om New York, da vi snart skulle rejse dertil. Derfor i samarbejde med en af vores musik artister, fik vi lavet en musikvideo og et remix.
Første Gang
Dette var min første rigtige kortfilm. Filmen er både instrueret og redigeret af mig. Kortfilmen blev indsendt til Dolly Awards 2018.

You may also like

Back to Top